нестава нито с ключа нито с копчето
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не мога да отворЯ багажника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеда ама кофти че съм с един ключ
Comment
-
Чети тука колега http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%E6%ED%E8%EAAlfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Познат проблем,получава се когато няма захранване към ел.машинката на багажника или когато самата тя има някакъв механичен проблем и не работи.Много помага в случая едно натискане на капака на багажника надолу и едновременно с това завъртане на ключа в положение отключване.Понякога лостовата система се разхлабва и дори да има захранване и машинката да си е добре пак не се отключва багажника.В този случай се сваля кората на капака и се охлабва машинката която е закрепена с болтове към долната(вътрешната) страна на капака,след което се монтира(закачва) лостчето към ключалката.По принцип е малко по сложно от колкото го разказвам но все пак не е кой знае колко трудно да се оправи.Last edited by balev64; d.m.y г., 20:50.
Comment
-
Първо погледни бушона........Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщениеКолега,и при мене го имаше същия проблем преди време.(Ако се чува едно лека като цъкане).Натисни копчето на ключа и едновременно натисни и багажника надолу и ако стане отвътре на капака има в двата края едни гумени където се отвиват и завиват.Отвърти ги малко- аз така направих и от миналата зима не съм имал проблеми вече.
Проблемите са или повдигачите, за които Сашо каза или ако не се чува машинката - бушон (къде е ? - не помня)
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
Comment